NYT RAKENTEILLA

LOPPUUNMYYTY

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Horisontti

Yksitasoisia rivitaloasuntoja rauhallisella sijainnilla Vuoreksen puistomaisemissa.

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Horisontti rakennetaan  rauhalliselle puistoon rajoittuvalle tontille kukkulan laelle. Asuntojen olohuoneista avautuvat puistonäkymät.

Vuoreksen palvelut sekä päiväkoti ja koulu löytyvät asuntojen läheisyydestä. Asunnoissa on nykyaikainen, toimiva varustelu sekä lukuisia tasokkaita sisustusvaihtoehtoja vakiona. Asunnoissa on olohuoneen ja viereisen makuuhuoneen osalla viistokatto, joka tuo avaruutta oleskelutiloihin. Taloihin on valittu loiva pulpettikatto, joka antaa modernin ja linjakkaan ulkonäön Horisontin asunnoille. Asuntojen edessä on sekä autokatos että pihapaikka autolle, molemmat betonilaattapinnalla. Asunnoilla on asunnonlevyinen lasikaiteinen parveke, joka on halutessa myös mahdollista lasittaa. Sisäänkäyntipuolelle rakennetaan betonilaattapintainen terassialue.

Horisontin asunnot lämmitetään edullisella maalämmöllä, joka toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä asuinhuonekohtaisella säätömahdollisuudella. Asunnoissa on takkavarausmahdollisuus sekä valmius sähköauton lataukseen. Jokaisella asunnolla on puolilämmin ulkovarastotila asunnon autokatoksen yhteydessä sekä erillinen lämmin häkkivarastotila väestönsuojassa.

Horisontin asunnot on loppuunmyyty.

Taiteilijan 3D-näkemys kohteesta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sijainti kartalla

AS. OY TAMPEREEN VUOREKSEN HORISONTTI